Almafra

6
Vacanceselect.com logo

Slechts 6 kilometer van het levendige centrum van Benidorm vind je Camping Almafra waar je je verbaast over de luxe uitstraling en de vriendelijke service. Uiteraard zijn alle faciliteiten die je verwacht aanwezig. Van verschillende zwembaden tot een restaurant dat goede mediterrane gerechten serveert. Binnen 10 minuten lig je op het strand of roetsj van een van de spannende glijbanen in het waterpretpark Aqualandia, een succesnummer voor je kinderen. Bovendien valt er, met de prachtige kustlijn en plaatsen als Altea en Alicante in de buurt, genoeg te beleven en te zien. De Costa Blanca is een grandioze vakantiebestemming!

FaciliteitenEigenlijk hoef je Camping Almafra niet te verlaten, zo goed is nagedacht over de behoeften van gasten. Verfrissende zwembaden voor zowel grote als kleine zwemmers en binnen nog een rustig zwembad en een jacuzzi, sauna en massagemogelijkheid voor de nodige ontspanning. Werken aan je conditie? De baan voor tennis en padel ligt op je te wachten en anders stap je de fitnesszaal in voor een workout met een personal trainer of een gezamenlijke les. En de kinderen? Het professionele animatieteam organiseert in de zomer een afwisselend animatieprogramma. Ook je dagelijkse boodschappen doe je op de camping en trakteer jezelf een keer op de specialiteiten van de chef, pure verwennerij!

Costa BlancaZin om de omgeving van Camping Almafra te verkennen? Ga naar het schilderachtige, vlakbij gelegen, witte plaatsje Altea. Het oude centrum heeft kleine steile straatjes, mooie uitzichten, leuke kunstmarktjes, winkeltjes en pleintjes met terrasjes. Een absolute verrassing staat even buiten Altea (richting Calpe); de Iglesia Ortodoxa Rusa, geheel opgetrokken uit hout met goudkleurig houtsnijwerk en vol met schitterende iconen. Het oude gedeelte van Alicante kun je een andere keer op je lijstje zetten. Eet hier een turronijsje, verrukkelijk! Iets verderop ligt de palmenstad Elche, dwaal hier door de Huerto del Cura, de befaamde palmentuin. En als je het niet erg vindt om even in de auto te zitten is Valencia de moeite meer dan waard. Ga vroeg heen want er is zoveel te zien, in het centrum maar ook bij de haven. Een op en top Spaanse stad met een mix van oud en nieuw. Tip: eet alleen paella als die nog klaar gemaakt moet worden, zo krijg heerlijke én verse paella. Veel plezier aan de Costa Blanca!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging almafra

De ligging van "almafra" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.