Playa Joyel

6
Vacanceselect.com logo

Een parel omgeven door mooie natuur en authentieke dorpjes. 


Er zijn van die stranden die nog lang niet iedereen heeft ontdekt. Zoals dat bij Camping bungalow resort Playa Joyel. Je vindt er ruimte en de schitterende natuur van Ecopark Reserva Natural van Trasmiera. Een verborgen Spaanse parel op excursieafstand van Santander en Bilbao.

Gezinscamping bij het strand Te voet ben je zo naar het strand. Playa de Ris is wel een bijzonder strand, doordat het een strand is in de vorm van een brede schelp. Bij laagtij geniet je er van een oppervlakte van ruim 40.000 vierkante meter schitterend fijn zand. Door de noordelijke oriëntatie van het strand kan je op mooie golven surfen. Ook worden er cursussen gegeven en kan je materiaal huren. Op het strand begint een kustwandelroute tot het strand van Trengandín. Je komt tijdens je tocht veel kleine strandjes tegen die tussen de rotsen gelegen zijn, de zogenaamde 'calas', en idyllische plekken als Punta de la Mesa of Playa de Pombera tegen.

Natuurlijke parel Na zoveel mooie natuur is het toch tijd voor ontspanning op de camping? Dat kan, maar op deze Spaanse camping zelf kan je natuurlijk ook volop actief zijn. Je kan kiezen uit een balletje slaan op de tennisbaan of eens paddle proberen. Het fitness circuit in de open lucht en de multisportvelden bieden weer andere uitdagingen. Voor tieners ontbreekt de disco niet en voor de allerkleinsten is er de miniclub. Het eigen dierenpark is een topper voor de kleintjes. Er zijn bijvoorbeeld koeien, stieren, eenden, kleine geiten, varkens, pauwen, struisvogels, kippen en nog veel meer dieren die hier in deze streek voorkomen. Deze Spaanse gezinscamping heeft alles in huis voor een geslaagde vakantie.

Spaanse keuken Lekker eten kan aan de Spaanse Costa Verde volop. In het leuke stadje Noja op loopafstand vind je lekkere restaurants. Ook in de nabijgelegen dorpjes Isla en Santona zijn er goede mogelijkheden. In het typisch Spaanse restaurant op de camping val je natuurlijk helemaal voor de kip aan het spit! Wil je zelf koken? De campingsupermarkt biedt verse producten en natuurlijk alles wat nodig is om de dorst te lessen!

Costa VerdeGenieten van alle mooie dorpjes en steden, zoals Bilbao. Het Guggenheim museum in Bilbao is niet voor niets uniek in de wereld, met recht een topper! Er valt echter nog meer moois te ontdekken in Cantabrië! De oude binnenstad van Santillana del Mar nodigt je uit. Hier vind je de grotten 'Cuevas de Altamira'. De kapittelkerk 'colegiata de Santa Juliana' is het oudste en belangrijkste voorbeeld van Romaanse kunst in Cantabrië. Een must is ook de getijdenmolen Molino de Mareas van Santa Olaja, midden in het getijdengebied gelegen voor het strand bij de camping.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging playa joyel

De ligging van "playa joyel" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.