Colina del Paraiso by Checkin

6
Vacanceselect.com logo

Je voeten in het zand en een glas Sangria in je hand! Colina del Paraiso by Checkin ligt waanzinnig mooi in een oogverblindende omgeving in Andalusië. Het resort is tegen een berg gebouwd en voorzien van drie super-de-luxe zwembaden met heerlijke ligweiden, slechts twee kilometer van een uitgestrekt zandstrand. Dat schreeuwt om een stranddag met het hele gezin. Vanaf het panoramaterras op dit sfeervolle resort heb je fantastische vergezichten, op sommige dagen zie je zelfs Gibraltar en Afrika!


Kinderclub, tennisbaan en golfbanen in de buurt Op je ligstoel bij het zwembad kom je helemaal tot rust. En dan af en toe een duik nemen om af te koelen! Er is ruimte zat in de grote zwembaden en de kleintjes krijgen geen genoeg van het kinderbad! In het hoogseizoen zet het animatieteam zich in om de kinderen de tijd van hun leven te bezorgen. Sla af en toe een balletje op de tennisbaan of maak er een wedstrijd van met het hele gezin. In de buurt van het resort liggen de mooiste golfbanen die niet voor niets tot de beroemde 'golden mile' van de golfbanen worden gerekend.

Malaga en GranadaMalaga is de op één na grootste stad van het betoverende Andalusië. De stad ligt aan zee en tussen de bergen. Zowel de Guadalmedina rivier als de Guadalhorce rivier doorkruisen het centrum. Dit maakt deze stad tot een waterrijke plek met volop gelegenheid om te genieten van Spaanse lekkernijen in de traditionele tapasbarretjes. Granada ligt aan de voet van de Sierra Nevada en staat bekend om het beroemde Alhambra. In en rond dit paleis zijn belangrijke overblijfselen van de Moorse en Katholieke cultuur bewaard gebleven. Het is een bijzonder serene omgeving die je het beste bij zonsopgang kunt bezoeken.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging colina del paraiso by checkin

De ligging van "colina del paraiso by checkin" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.