Campings in Almería

(15): pagina 1

Zoek en boek je camping in Almería. Zoek rechtstreeks in het aanbod van tientallen verschillende camping aanbieders. Bekijk het hele aanbod & boek direct online! Het is ook mogelijk om op de kaart te zoeken.

8 pers.

eurocampings.nl logo Kleine, gezellige, rustige camping. Is de laatste jaren enorm opgeknapt, zowel het terrein als het sanitair en de verblijfsruimte met bar. Prettige, behulpzame leiding. Buiten het hoogseizoen zijn de prijzen aanzienlijk lager. Camping neemt deel aan kwali

8 pers.

eurocampings.nl logo Verzorgde rustig gelegen camping met weinig natuurlijke schaduw op ca. 400m van strand. Zeer geschikt voor overwinteren, mede vanwege de zeer hoge kortingen in het winterseizoen, bij langer verblijf.

8 pers.

eurocampings.nl logo Zeer goed onderhouden en uitgeruste camping. Een fraaie plek aan de rand van woestijnachtig natuurpark. Ook geschikt voor overnachting trekkers.

8 pers.

eurocampings.nl logo Goed uitgeruste camping; deels beschaduwd, deels zonrijk voor de talrijke wintergasten. Het strand is vanuit de camping via een verkeersvrij pad bereikbaar. Roquetas ligt op ca. 3 km afstand.

8 pers.

eurocampings.nl logo Voor liefhebbers van rust, voor wandelaars en fietsers. Goed, eenvoudig, ruig en bergachtig, goede keuken. Historisch gebied met ijzermijnen (tot 1968).

8 pers.

eurocampings.nl logo Camping met schaduwrijke plaatsen door bomen of ('s zomers) zonwerend doek. Op ca. 1 km van de zee met schitterende baaien. Ligt in zeer droog, woestijnachtig natuurgebied Cabo de Gata. Camping heeft extra's als sauna, fitness, etc.

8 pers.

eurocampings.nl logo Rustig gelegen met verzorgd sanitair. Voor alle seizoenen. Mooi natuurlijk aangelegd met genoeg schaduw. Ligt tussen de bergen en is goed uitgangspunt voor rij- en wandeltochten in natuurpark Sierra Nevada. September t/m juni kortingen bij meerdaags verbl

8 pers.

eurocampings.nl logo "Britse" camping. Veel vaste stacaravans, etc. Mooi zwembad, bij bar, restaurant en groot schaduwrijk terras. GPS niet gebruiken.

8 pers.

eurocampings.nl logo De camping ligt heel rustig, omgeven door bergen en direct aan een klein strand. Er is voldoende schaduw dankzij matten die over de staanplaatsen hangen.

8 pers.

eurocampings.nl logo Kleine camping. Ruime plaatsen. Zwembad met 4 jacuzzi's overkapt met lichtdoorlatend materiaal. De hooggelegen plaatsen hebben fraai uitzicht. Buiten het hoogseizoen (juli-augustus) aanzienlijke prijsreducties.

8 pers.

eurocampings.nl logo Camping ligt in een natuurpark en is uitstekend geschikt voor natuurliefhebbers gezien de vele mogelijkheden. Dicht bij de camping komt u langs twee prachtige Andalusische witte dorpen.

8 pers.

eurocampings.nl logo Moderne nieuwe camping ca 100m van het strand. Plaatsen met water en waterafvoer. Schaduwdoeken in de zomer en zon in de winter. Uitstekend sanitair. Gratis wifi. Fietsroute langs het strand.

8 pers.

eurocampings.nl logo Kleine, rustige, vriendelijke camping met zwembad, begroeid met veel amandelbomen. Op 500m van de oude stad Mojácar en 2 km van lang zandstrand.

8 pers.

eurocampings.nl logo Kleine, gezellige camping, fraaie ligging direct aan zee. Deels veel schaduw. De bus naar Almeria stopt bij de camping.

v.a.€ 210.70
Camping Los Escullos
2 pers.

Anwbcamping.nl logo Dit licht aflopende terrein in natuurpark Cabo de Gata-Nijar is begroeid met vele soorten loofbomen. Sommige staanplaatsen zijn gescheiden door hagen. Kunststof matten bieden extra schaduw. Het zwembad heeft een jacuzzi en er staan ligstoelen en parasols.

Aanbieders van campings
Anwbcamping.nl logo
eurocampings.nl logo

Log in of maak snel een account aan
en beheer overal jouw favoriete vakanties!

Inloggen Nu registreren