Adria

6
Vacanceselect.com logo

Heerlijk binnenzwembad, mooi buitenzwembad, direct aan zee, prachtige schaduwrijke plekken én de Zuid-Europese zon. Dat vind je op Camping Adria, absoluut één van de mooiste campings in Slovenië.

De voorzieningen van Camping Adria Iedereen zal zich hier prima vermaken met alle faciliteiten die deze camping biedt:
· Drie tennisbanen
· Beachvolleybal
· Bowlingbaan

Je komt heerlijk tot rust aan de rand van het zwembad of in het wellnesscenter, terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin of bij het animatieteam.

De omgeving van Camping AdriaNatuurlijk is het heerlijk toeven op deze gezellige camping, maar trek er ook lekker op uit om het mooie Slovenië te ontdekken; daarbij mag een bezoekje aan dé grootste druipsteengrot van Europa, waar je met een treintje doorheen gereden wordt, of een bezoekje aan de trendy hoofdstad Ljubljana met gezellige winkeltjes, restaurantjes en terrasjes niet ontbreken. Ook is het een prima vakantieplek die je kunt combineren met een vakantie in Oostenrijk, Italië of Kroatië, maar Slovenië mag je zeker niet missen! Camping Adria biedt je absoluut een prachtige familievakantie vol (water)pret en avontuur!

Camping Adria biedt je absoluut een prachtige familievakantie vol waterpret en avontuur in Slovenië! Boek nu je vakantie, Vacanceselect wenst je alvast een fijne vakantie!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging adria

De ligging van "adria" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.