Terme Zrece

6
Vacanceselect.com logo

Onder de bomen

liggen de comfortabele vakantiewoningen, op de begane grond of 1e verdieping. Op het terras of balkon, kun je heerlijk genieten van een drankje met het hele gezin. De vele faciliteiten, zoals het prachtige zwembad, bevinden zich op een steenworp afstand.

Waterpret voor het hele gezin Of je nu buiten of binnen wilt zwemmen; het kan allemaal. Ook aan de allerkleinsten is gedacht, die vermaken zich in het ondiepe water van het kinderbad. Ga van de glijbanen of rust uit op een van de ligbedden terwijl je een drankje drinkt.

Sportief genieten Het vakantiepark is uitermate geschikt als vertrekpunt voor vele mooie wandelingen. Ook kan je er fietsen huren of je in het zweet werken in de fitnessruimte.

Romantische steden Omdat de vakantiewoningen midden in Slovenië liggen, is een bezoekje aan historisch Maribor of hoofdstad Ljubljana zo gemaakt. Ljubljana zal je verrassen met haar vele terrassen aan het water, gezellig muziekoptredens in de zomer en mediterrane sfeer.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging terme zrece

De ligging van "terme zrece" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.