Terme Topolsica

6
Vacanceselect.com logo

Wil je relaxen in luxe? Dan zit je goed in Vakantiepark Terme Topolsica, een paradijsje in het noorden van Slovenië met zwembaden en een spa waar je u tegen zegt. Én omgeven door een geweldig wandelgebied! Klinkt goed toch...

Villa tussen heuvelsHet best bewaarde geheim van Slovenië ligt in het noorden. Op Vakantiepark Terme Topolsica staan houten villa's in groene weides omringd door dichtbeboste heuvels. Buiten heb je alle ruimte om te spelen en te rennen. Zonder luxe zou een villa geen villa zijn, binnen is alles tot in de puntjes verzorgd!

Spetteren in het waterparadijsBij het zwembad doen de kinderen een vreugdedansje. Want zo veel baden… En die glijbaan! Hier willen ze voorlopig niet weg. Zwem van binnen naar buiten in warm of fris water. Het is mogelijk om bijna alle wellnes diensten te boeken bij het hotel (massages, lichaamsverzorging etc.) Laat je lekker in de watten leggen.

Van alles watSlovenië is het land om eropuit te trekken. Nergens in Europa ontdek je zoveel verschillende landschappen in één vakantie. Met besneeuwde toppen, bergmeren en Alpenweides waan je je in Oostenrijk. En de heuvelachtige bossen rond het park zijn perfect wandelgebied. En wist je dat Slovenië deels onder de grond ligt? Duik in een mysterieus grottenstelsel met ondergrondse rivieren. Bovenaards kijk je uit over rivieren, valleien, dorpjes en kastelen. In Ljubljana en Maribor ga je terug in de Sloveense tijd. Ook daar imposante kastelen als middelpunt van de stad.

Goed om te wetenAls gast van Vacanceselect heb je 3 keer per dag gratis toegang tot het waterparadijs.Het zwembad gedeelte met de glijbanen is tijdens de Corona periode gesloten. 

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging terme topolsica

De ligging van "terme topolsica" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.