Glamping Olimia Adria Village

6
Vacanceselect.com logo

Glamping Olimia Adria Village is mooi en rustig gesitueerd in een vallei midden in de natuur en bestaat uit twee omheinde delen. Eén zone heeft mooie grasvelden en glamping tenten voor 2 tot 3 personen en is daardoor ideaal voor stellen dus. Bij de glamping tenten in de tweede zone beschik je over een eigen bad met thermaal water. Deze glamping tenten voor 4 personen zijn geschikt voor gezinnen met wat grotere kinderen. Deze familiezone ligt naast een beperkt bereden lokale spoorlijn op het achterste deel van de camping in het mooie heuvellandschap van Slovenië. De omgeving verkennen? Maak tochtjes door de natuur en ontdek Maribor. Op Olimia Adria vind je een combinatie van sport en ontspanning. De zwembaden van het aangrenzende Aqualuna zijn hier de grote attractie. Dus dat wordt zwemmen, véél zwemmen!


Buiten- en binnenzwembadenHet aangrenzende grootschalige zwembadcomplex Aqualuna is te gek. Veel waterglijbanen, waaronder de King Cobra, wie durft? Nog niet uitgezwommen? Je mag ook gebruik maken van Termalija 800 meter verderop. Hier kun je zowel binnen als buiten zwemmen. En je compleet laten verwennen in het spacentrum en de beautysalon. Wat een luxe!

Cultuur en natuurprachtVoor een bijzondere ervaring ga je naar Rogaška Slatina (12 km) naar het eeuwenoude sparesort, indrukwekkend! Het oude stadje Maribor (uurtje rijden) barst uit z'n voegen van cultuur; theater, muziek en wijn. Zeker een dag voor uittrekken! Ga ook een keer met het toeristische treintje naar het Klooster van Olimia; een echt juweeltje! Van een vakantie in Slovenië kom je opgeladen thuis!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging glamping olimia adria village

De ligging van "glamping olimia adria village" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.