Eko Terme Snovik

6
Vacanceselect.com logo

De vakantiewoningen van Vakantiepark Terme Snovik liggen op een prachtige locatie. Slechts 30 km van de trendy stad Ljubljana en omgeven door natuur en thermale bronnen. Wat een vakantieplek! 


De voorzieningen van Vakantiepark Terme SnovikIedereen kan meedoen met de afwisselende activiteiten van Terme Snovik, zoals:
- Wateraerobics
- Fietsen
- Nordic Walking

Speciaal voor de kinderen zijn er:
- Creatieve workshops
- Shows
- Spelletjes en wedstrijden

En natuurlijk kan iedereen zich vermaken in het mooie aquapark; de kleinsten kunnen rondspartelen in het kinderbad, terwijl de grotere kinderen geen genoeg zullen krijgen van de twee glijbanen!

Gun jezelf rust en een wereld van plezierDeze slogan van Vakantiepark Terme Snovik kunnen wij volmondig beamen! Vakantiepark Snovik ligt vlakbij het gezellige stadje Kamnik in de glooiende groene heuvels van Slovenië. Er zijn talloze uitstapjes mogelijk; een dagje shoppen, wandelen door Ljubljana of met het treintje door Europa's grootste druipsteengrotten in Postojna. Boek nu dit heerlijke vakantiepark via Vacanceselect.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging eko terme snovik

De ligging van "eko terme snovik" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.