Terme Catez

6
Vacanceselect.com logo

De ruime en schone Camping Terme Catez ligt bij de oude thermale bronnen, omlijst door prachtig natuurschoon. Spring in de golven van het golfslagbad of koel af onder een van de spectaculaire watervallen van het waterparadijs. In het kinderpark leren de kids elkaar al snel kennen. Krijg ze maar eens van het Piratenschip af! Niets zo leuk als uitzinnige kinderen. Kies voor Terme Catez in Slovenië als je de kinderen de tijd van hun leven wilt bezorgen en zélf als herboren terug wilt komen!

Waterparadijs van 10.000 m² en thermale bronnenMet het golfslagbad, de sensationele glijbanen, het piratenschip, de waterspeeltuin en de lazy river zijn je kinderen de hele dag zoet. Door de milde winters en vriendelijk zomers is een vakantie op Camping Terme Catez het hele jaar fantastisch! De heilzame bronnen van Catez zijn tweehonderd jaar geleden ontdekt op de kruising van de Sava en de Krka rivier. Op Terme Catez leun je heerlijk achterover in een natuurlijk zoetwaterbad; de ultieme ontspanning. Terwijl de dames bijkletsen in het beautycentrum, gaan de mannen de strijd aan op de kartbaan (of andersom). Het is vakantie dus je mag je best een keer bezondigen aan een zoete lekkernij in de tearoom! En als kers op de taart een uitgebreid diner in het sfeervolle campingrestaurant als afsluiting van een dag bomvol belevenissen.

Ga op ontdekking in Slovenië!Loop naar boven naar het statige middeleeuwse kasteel van Ljubljana en verken de sprookjesachtige binnenstad. In 2016 was Ljubljana Groene hoofdstad van Europa! Maar je vindt meer in deze stad: architectuur, cultuur, kunst en niet te vergeten culinaire hoogstandjes! Maak deze vakantie ook een wandeling door de heuvels van het Gorjanci gebergte. Wie weet ontmoet je de dwerg Catez. Op die plek kun je zomaar een nieuwe waterbron met geneeskrachtig water vinden (volgens de legende). En sla Brezise niet over! Burchten en kastelen, overweldigend, wat een rijke geschiedenis. Doen!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging terme catez

De ligging van "terme catez" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.