Bella Austria

6
Vacanceselect.com logo

In een groene vallei in de buurt van Murau ligt Camping Bella Austria. Inderdaad in een 'bella' stukje Oostenrijk. Mooi én rustig. Maar dat niet alleen: het is ook de plek voor actieve belevenissen in de natuur. Heuvels met een dikke deken van groene naaldbomen. Besneeuwde toppen in de verte. Je kampeert hier in Oostenrijkse schoonheid op een uitgestrekt groen grasveld. In alle kalmte. Dit is een plek waar het draait om natuur, buiten zijn en gezinstijd.


Animatie's Ochtends brengt de bakker zijn vers gebakken broodjes naar de minimarkt. Tijd voor een uitgebreid ontbijt mét uitzicht. Lekker op de veranda van je stacaravan. En daarna? Op pad of een plons in het zwembad? Of de speeltuin in. En het vrolijke animatieteam bedenkt steeds weer leuke activiteiten. Of huur een fiets. En houd je van paardrijden? De buitenritten hier zijn geweldig. Na een kuitenbijtende wandeling is de sauna (bio, Fins en infrarood) een weldaad! En 's avonds daalt de vrede neer op het dal. Tijd voor de specialiteit van het restaurant: de Wienerschnitzel! Het proeven waard.

Ontdekkingstocht vanuit Camping Belle AustriaDe natuur roept om ontdekt te worden. Er ligt een waterval in de buurt, waar je, ook met kinderen, goed kunt wandelen. Of ga met de kabelbaan van de Turracherhöhe boven naar de speeltuin. Je kinderen blij maken? Ga de berg op en roetsj naar beneden met een rodelbaan. De Nocky Flitzer is er een van 1600 meter, dwars door bos en alpenweides. De ruige bergpaden zijn perfect voor mountainbikers. En de woeste rivieren voor rafters. Laat de adrenaline maar stromen! Zin in een rustiger activiteit? Bekijk op je gemak wat Oostenrijkse dorpjes. Het zijn er nogal wat! Murau bijvoorbeeld. Toe aan wat cultuur en shoppen? Graz en Klagenfurt zijn goed te doen als je er een dagtocht van maakt. Geniet van de schoonheid en de Oostenrijkse gezelligheid!

Tip: tegen betaling van een borg krijg je de beschikking over de Murtal Guest Card, die je korting geeft op verschillende bezienswaardigheden in de omgeving!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging bella austria

De ligging van "bella austria" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.