Dormio Resort Obertraun

6
Vacanceselect.com logo

Geen vakantie zonder bergen? Dan zit je goed in Vakantiepark Dormio Resort Obertraun. Overal om je heen hoge toppen. De houten berghuisjes staan kriskras door elkaar. Eromheen uitgestrekte groene grasvelden en…frisse berglucht, je staat midden in het Alpenlandschap! En Vakantiepark Dormio Resort Obertraun ligt langs de oever van het heldere bergmeer, de Hallstätter See. Bestaat er een betere plek om af te koelen op warme zomerdagen. 
LuxeEen vakantiedag begint met verse broodjes. Een boodschapje doe je in de parkwinkel of de supermarkt in het dorpje. En daarna? Lekker zwemmen in het binnenzwembad, ontspannen in de spa of even fitnessen. Bij de Hallstätter See is het fijn zonnen en zwemmen. De kinderen vermaken zich intussen wel in de speeltuin. En 's avonds? Heerlijk ontspannen eten in het parkrestaurant.
De natuur in!Huur een fiets of mountainbike en duik de overweldigende natuur in. Langs de Hallstätter See liggen prachtige routes. Ook om te wandelen. Het dorpje Obertraun is klein en typisch Oostenrijks. En er zijn nog veel meer authentieke plaatsjes in de buurt. Vanuit een boemeltreintje zie je het landschap, zoals je het nooit ziet. Het vertrekt vanuit Obertraun en gaat van dorpje naar stadje. Veel plezier in Oostenrijk.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging dormio resort obertraun

De ligging van "dormio resort obertraun" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.