Adventure Flachau

6
Vacanceselect.com logo

Vakantiepark Adventure Flachau biedt een actief, spannend, avontuurlijk en ontspannen vakantie voor de hele familie! In het gezellige toeristische dorp Flachau vind je dit zeer professionele opgezette activiteitenprogramma voor jong en oud. Indien je heerlijk wilt ontspannen tijdens je vakantie, maar je kinderen willen actie en avontuur… Dan zit je goed op Vakantiepark Adventure Flachau. Een dagje mountainbiken, klimmen naar grote hoogte voor een ontbijt bij de opkomende zon, een volleybaltoernooi of inline-skating… Slechts een paar voorbeelden van het avontuur. De kinderen zullen genieten tijdens het voor hen aangepaste programma waaronder een miniclub waar ze samen met leeftijdsgenootjes verven, tekenen en een indianentocht kunnen voorbereiden, terwijl de tieners zich ook prima zullen vermaken met diverse sporttoernooien en een heuse beach-party! Wil je liever met een boekje bijkomen van alle drukte in Nederland? Dat kan natuurlijk ook… Zowel bij het openluchtzwembad in Flachau als aan het meertje. 


Zijn jij en je familie sportief aangelegd en wil je misschien je strandvakantie in Italië of Kroatië combineren met spanning en avontuur…? Dan is Vakantiepark Adventure Flachau in Oostenrijk een goede keus! Fijne vakantie!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging adventure flachau

De ligging van "adventure flachau" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.