Draucamping Sachsenburg

6
Vacanceselect.com logo

Tussen meren en bergen en direct aan de grootste rivier van Karinthië, de altijd donkergroene Drau, ligt Draucamping Sachsenburg. Het Drau-fietspad in de mooie brede Drau-vallei loopt door het marktstadje Sachsenburg, dus neem je fiets mee. Maar ook je zwemkleding...Karinthië heeft veel meer zonuren dan de rest van Oostenrijk. Dit bijna mediterrane klimaat vormt geen slechte combinatie met de (schone!) meren in de buurt van Sachsenburg! 


ZwemmenAan de overkant van de rivier mag je als gast van Draucamping Sachsenburg gratis zwemmen in het gemeentezwembad. Of ga in een meer zwemmen! In een kwartier rijd je naar de Millstätter See met een aantal stranden en de mogelijkheid om te kajakken, zeilen, windsurfen en wakeboarden. De Millstätter See is een van de mooiste meren in Karinthië en je zult je verbazen over de temperatuur van het water, die ligt in de zomer rond de 26°C! En 's avonds slenter je naar een van de eettentjes in Sachsenburg, in de lokale gerechten proef je de zuidelijke invloeden. Lekker én makkelijk, zo vlak naast Draucamping Sachsenburg.

DrautalIn de geweldige natuur rond Draucamping Sachsenburg kun je eigenlijk alle outdoor sporten en activiteiten beoefenen die je kunt bedenken: fietsen, wandelen (op alle niveaus), klimmen, raften, watersporten, vissen en nog veel meer. En steeds met een ander schilderachtig uitzicht. Groene bergweides, bergen, blauwe luchten, kraakheldere meren en uitgestrekte bossen. Aanrader: naar Schloss Porcia een renaissance kasteel in Italiaanse stijl in Spittal an der Drau, dicht bij Sachsenburg. Op de binnenplaats is elke donderdag een boerenmarkt. Daarna naar het museum in het kasteel. Hier zie je hoe de bevolking in dit gebied vroeger overleefde in de bergen. Ontdek Karinthië en laat je verrassen!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging draucamping sachsenburg

De ligging van "draucamping sachsenburg" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.