Sonnenresort Maltschacher See

6
Vacanceselect.com logo

Sonnenresort Maltschacher See ligt in het mooie Karinthië. Dit gebied, aan de zonnige zuidkant van de Alpen, heeft veel prachtige meren, bereid je dus voor op een vakantie met heel veel waterpret. Windsurfen, kanoën en zeilen op de meren en fantastische wandeltochten in deze groene streek die zich goed leent voor sportieve activiteiten in de natuur. Op het vakantiepark zelf kun je zwemmen in het overdekte zwembad of je spieren ontspannen in de sauna. Voor kinderen is er een kinderparadijs, animatie, een speeltuin en nog veel meer… Sonnenresort Maltschacher See is dan ook ideaal voor een fijne gezinsvakantie!


Wat ga je doen op Sonnenresort Maltschacher See ?Het kinderparadijs Ben's Kids World, de animatie, de speeltuin en de zandbak; kinderen vermaken zich wel! Zwemmen? Kinderen raken niet uitgespetterd in het meertje terwijl jij ze in de gaten houdt vanaf de ligweide. Je kunt ook het water óp. Neem les en leer windsurfen, zeilen of kanoën!
Prachtige Oostenrijks landschapIn de omgeving van Sonnenresort Maltschacher See en Feldkirchen valt van alles te zien en te doen. Ga bijvoorbeeld naar het klimpark aan de Ossiachersee of de rodelbahn in Moosburg of maak een nostalgische boottocht op de Wörthersee. Ook een rit langs de gezellige dorpjes rondom de Ossiachersee en de Wörthersee is de moeite waard. Wist je dat Karintië de provincie met de meeste zonne-uren is? Je kunt vanuit hier zelfs een dagje naar Italië om een échte Italiaanse cappuccino te drinken op een terrasje!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging sonnenresort maltschacher see

De ligging van "sonnenresort maltschacher see" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.