Campings in Hordaland

(11): pagina 1

Zoek en boek je camping in Hordaland. Zoek rechtstreeks in het aanbod van tientallen verschillende camping aanbieders. Bekijk het hele aanbod & boek direct online! Het is ook mogelijk om op de kaart te zoeken.

8 pers.

eurocampings.nl logo Een zeer ruim grasveld aan een meer (op enige afstand) omringd door bergen. Mooi uitzicht op bergen. Erg open terrein. Oude schuur herbergt een klein museum. Gezellige tv-kamer achter de receptie.

8 pers.

eurocampings.nl logo Groot grasveld zonder veel schaduw en aan meer gelegen. Schaduw is te vinden bij het riviertje.

8 pers.

eurocampings.nl logo De camping is verdeeld in tweeën door een lokaal weggetje. De veldjes liggen op verschillende hoogten. Bijv. een aan een meertje en een aan de weg naar Bergen. Het sanitairgebouw annex kantoor is fraai. Overdekte, gemeenschappelijke barbecue. Verschillend

8 pers.

eurocampings.nl logo Goed verzorgde camping. Veel afgebakende plaatsen op grind voor campers en caravans. Aparte stukjes gras voor tenten. Gelegen aan bosrand en meer. Het stadje Voss ligt op loopafstand via leuk voetpad langs het meer.

8 pers.

eurocampings.nl logo Grote camping aan meer, nabij de stad Bergen met de beroemde vismarkt, Ulriken (uitzicht), musea (o.a. Grieg) en Bryggen. Deels heuvelachtig grasveld of vlak langs het meer en een ruim deel op grind voor campers c.q. caravans. Supermarkt en bakkerij bij h

8 pers.

eurocampings.nl logo Gelegen aan de E16 en aan de voet van een waterval, een deels glooiend grasveld, doorsneden door een riviertje. Het geruis van de waterval is altijd aanwezig.

8 pers.

eurocampings.nl logo Een geheel door hutten en andere gebouwen omsloten boomgaard. En een meer open terrein dichter bij de fjord. Op de camping is een eenvoudig zwembad. Het restaurant heeft een prima kaart.

8 pers.

eurocampings.nl logo Hoog boven fjord en weg 13 gelegen in boomgaard. Schaduwrijke plaatsen onder kersenbomen, volop zon op het open gedeelte. Het terrein glooit hier en daar enigszins.

8 pers.

eurocampings.nl logo Kleine, knusse camping en goed verzorgde voorzieningen met aan noordzijde bungalows. De recreatieruimte is als een huiskamer; gezellig en warm.

8 pers.

eurocampings.nl logo Een fraaie, hoog gelegen camping. Verdeeld tussen hutten liggen diverse terreintjes met gemarkeerde plekken. Deels open, deels onder bomen. Enkele plaatsen met panorama over de Hardanger Fjord. Uitstekend sanitair.

Aanbieders van campings
eurocampings.nl logo

Log in of maak snel een account aan
en beheer overal jouw favoriete vakanties!

Inloggen Nu registreren