A-veld

8.1
6
Succesholidayparcs.nl logo

Kamperen midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug, wakker worden met het gekwetter van vogels en de geur van dennenbomen, heerlijk toch. Op de kampeerplaatsen en camperplaatsen van vakantiepark Bonte Vlucht wordt dit werkelijkheid. De gezellige kleinschalige kampeervelden zijn opgedeeld in plaatsen van maximaal 80 m2, waar je met je tent, caravan of camper heerlijk staat. Genieten van de natuur staat centraal op vakantiepark Bonte Vlucht. 

Rond de kampeervelden staan op diverse plekken sanitairgebouwen met toiletten, douches en wastafels. Elke kampeer- of camperplaats heeft een 6 ampère aansluiting voor je elektrische apparaten (tegen betaling). Kamperen op vakantiepark Bonte Vlucht is een echte belevenis voor jong en oud. Op het park worden diverse activiteiten georganiseerd voor kinderen en ouder en we hebben ook een gezellig restaurant met ruim terras, wanneer je zin hebt in een verkoelend drankje of geen zin hebt om te koken.

Honden zijn helaas niet toegestaan op de kampeerplaatsen en camperplaatsen.

Boekingsinformatie

Ligging a-veld

De ligging van "a-veld" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.