Standaard Kampeerhut 4 persoons

10
4
Noetselerberg.nl logo

Op de camping zijn twee basis kampeerhutten. Het zijn kleine, houten huisjes, geschikt voor maximaal 4 personen. Ideaal voor een fiets of wandelvakantie. Een 5e persoon kan hier slapen, neem voor de 5e persoon wel een luchtbed & slaapzak mee. Voor de 5e persoon wordt € 5 extra in rekening gebracht & toeristenbelasting.
Een hut huurt u per nacht en er is geen maximum aan het aantal nachten.  

In de basis hut kan worden gekookt, maar je moet je eigen pannen, borden, bestek etc meenemen. Of je huurt een servicebox erbij. In deze box zit bestek, servies en pannen. De box moet vooraf gereserveerd worden. Er is geen koelkast aanwezig. Een kinderbedje past niet in het hutje. De 2 stapelbedden zijn voorzien van matrassen en kussens. Slaapzakken kun je zelf meenemen of huren. Een slaapzak moet vooraf gereserveerd worden. Bij de slaapzak zit ook een sloop voor het kussen.  Als je een kampeerhut huurt, kun je gratis gebruik maken van het zwembad en douches. In de hut zit een stopcontact.

Huisdieren zijn niet toegestaan in onze verhuuraccommodaties.

Aankomst is vanaf 15.00 uur en vertrek is voor 10.30 uur.

Boekingsinformatie

Ligging standaard kampeerhut 4 persoons

De ligging van "standaard kampeerhut 4 persoons" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.