Gulperberg

6
Vacanceselect.com logo

Het fijne van Zuid-Limburg is dat je je al snel waant in een ander land; het mooie dialect, vele bruisende stadjes en groene heuvels. De gezellige en goed verzorgde gezinscamping Panorama Camping Gulperberg ligt op zo'n groene heuvel en dat betekent natuurlijk dat je een prachtig uitzicht op de omgeving hebt! Ga lekker wandelen, geniet van je blije kinderen in het zwembad, ontdek de talloze uitstapjes en laat je Bourgondisch verwennen. Ultiem vakantiegevoel!


4 sterren camping met een royaal aanbod aan voorzieningenPanorama Camping Gulperberg is in het bijzonder gericht op gezinnen en rustzoekers. De rustzoeker doet er goed aan de wandelschoenen mee te nemen, want de natuur is hier zooooo mooi en je komt af en toe een kasteeltje tegen. Als gezin zit je hier ook prima, want wat een scala aan faciliteiten op de camping zelf zeg! Diverse speeltuinen, leuke animatie-activiteiten en een openluchtbad met kinderbad, zonneterras en ligweide. Wat minder weer? Geen zorgen, als gast van de camping heb je gratis toegang tot het subtropisch zwemparadijs Mosaqua (op 500 meter van de camping) met onder andere een 92 meter lange glijbaan met licht- en lasereffecten, een kronkelende wildwaterbaan, een piratenschip en een peuter Junglebad. De ingrediënten voor het avondeten haal je zo in de campingwinkel en als je geen zin hebt om te koken dan reserveer je toch gewoon een tafeltje in het restaurant? Verwen jezelf, het is immers vakantie!

Avontuurlijk Zuid-LimburgIn het zuiden van ons eigen mooie landje is zoveel te beleven! Laten we beginnen met wat tips voor geslaagde kinderuitjes. Wat absoluut niet mag ontbreken op jullie to-do-list is rodelen. De kabelbaan in Valkenburg brengt je naar een hoogte van 90 meter waarna je lekker naar beneden suist. Nog meer adrenaline? Ga indoor klimmen, sportief mountainbiken of ontdek een spannende grot vol met geschiedenis. De allerkleinsten verras je natuurlijk met een dagje Sprookjesbos of pretpark Valkenier. En al eens bij het Drielandenpunt in Vaals geweest? Hier spring je zo van Nederland, naar Duitsland en hop naar België. Een dagje naar Maastricht is ook een aanrader met de kleine straatjes, gezellige pleintjes en overal de bekende kinderkopjes (bestrating). In het hart van de stad vind je het Vrijthof, het plein wat omringd wordt door tal van historische gebouwen zoals de Sint Servaaskerk, het Spaans Gouvernement en het Generaalshuis. Strijk er lekker neer op een terrasje en bestel koffie met een overheerlijke vlaai. Want hé, je bent in Limburg!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging gulperberg

De ligging van "gulperberg" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.