Kampeerplaats met privé sanitair

9
6
Deboshoek.nl logo

Kamperen op de Veluwe met een luxe tintje? Bij deze kampeerplaats beschikt u over een privé sanitair unit. Zo hoeft u het sanitair niet te delen met andere campinggasten. Bovendien is de sanitairunit altijd beschikbaar en heeft u op ieder moment uw toiletartikelen bij de hand. De unit beschikt over een toilet, douche en wastafel. Uw kampeerplaats beschikt verder over 10 ampère elektra, een tv-aansluiting (coax) met een uitgebreid aanbod HD-zenders en een watertappunt. Tevens kunt u - tegen betaling - gebruik maken van WiFi.

Uw kampeerplaats met privé sanitair heeft een oppervlakte van 100 tot 120 m² en bevindt zich midden in de prachtige natuur. Wat uw kampeervakantie nog luxer maakt, zijn de vaatwassers in het hoogwaardige sanitairgebouw. De kampeerplaatsen liggen bovendien vlak bij leuke speeltuintjes en sportvelden: wel zo fijn als uw kinderen ook meekomen.

De camping van De Boshoek is geopend van maart t/m oktober.

Boekingsinformatie

Ligging kampeerplaats met privé sanitair

De ligging van "kampeerplaats met privé sanitair" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.