Eiland van Maurik

6
Vacanceselect.com logo

Als je van water houdt, is Camping Eiland van Maurik geknipt voor jouw vakantie. Zwemmen, zeilen, waterskiën, suppen, vissen, dit waterparadijs biedt wateractiviteiten voor álle leeftijden. Het Eiland van Maurik ontstond na de kanalisatie van de Neder-Rijn. De zogenaamde 'dode' rivierarm, groeide uit tot een populair, groen waterrecreatiegebied. Met een fijn strand, ligweiden, goed zwemwater en zelfs een eigen jachthaven, halen watersporters hier hun hart op.


Paradijs voor watersporters!Huur een zeilboot, elektrische sloep, waterfiets of supboard of ga gratis kanovaren. Maar er is meer te doen. Op het Eiland Adventure kunnen de kids lekker voetballen, springen op de luchtkussens, boogschieten of de hoge klimwand trotseren. Maar er zijn ook speelautomaten, een poolbiljart en een plek (12+) om te chillen. Allemaal lekker overdekt, dus maak je niet druk om de weersvoorspellingen. Tijdens de schoolvakanties zorgt het animatieteam voor een afwisselend programma. Naast het recreatiemeer, hebben kinderen hun eigen waterspeeltuin met tuimelemmers, glijbaan en waterrad. Bovendien heeft het Eiland van Maurik een modern overdekt zwembad waarvan het schuifdak en de wanden met mooi weer geopend worden. Gezelligheid, ontspanning, lekker eten, gastvrijheid en volop avontuur op en rond het water: een heerlijk vakantieadres.

In het hart van de BetuweHet Eiland van Maurik ligt onder de rook van Tiel, een oude Hanzestad met als mascotte Flipje. Verheug je maar vast op de Betuwe met prachtige bloesem van fruitbomen en het rivierenlandschap rondom het Eiland van Maurik. Zin een dagje stadten? Steden als Arnhem, Nijmegen en Den Bosch zijn zeer zeker de moeite waard. Ook een goed idee; met je kinderen naar Burger's Zoo Arnhem of Ouwehands Dierenpark Rhenen. Je komt tijd te kort voor alle activiteiten op Camping Eiland van Maurik en de uitjes in de omgeving!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging eiland van maurik

De ligging van "eiland van maurik" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.