Kampeerplaats Dagrecreatie aan het water

7.7
6
Succesholidayparcs.nl logo

Dit Dag veld direct aan het water biedt ruime staanplaatsen. Deze kampeerplaatsen zijn geschikt voor een caravan of tent tot 4 personen. Je kunt gebruik maken van de wateraansluiting van de Rhederlaagse Meren.

Er is een 10 ampère elektra aansluiting bij of nabij iedere kampeerplaats. Dit kun je gebruiken om onder andere een koelkast, verlichting, een boiler of kooktoestel aan te sluiten. Kijk wel eerst hoeveel stroom die apparaten gebruiken. Bij 10 ampère kan je gebruik maken van apparaten die samen 2300 Watt zijn. Bij alle staanplaatsen is er een parkeerplaats aanwezig waar je de auto neer kunt zetten. Er is buiten genoeg ruimte om lekker te zitten en buitenspelletjes te doen. Op de kampeerplaats zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan. Roken is ook toegestaan. Jongeren die alleen reizen zijn niet toegestaan op de kampeervelden.

Boekingsinformatie

Ligging kampeerplaats dagrecreatie aan het water

De ligging van "kampeerplaats dagrecreatie aan het water" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.