de Wrange

6
Vacanceselect.com logo

Je woont in de provincie Gelderland vlakbij Doetinchem in Recreatiepark de Wrange. Deze camping biedt een uitgebreid animatieprogramma voor jong en oud. Zo worden er veel verschillende tochten georganiseerd zoals een dropping, wandel- en puzzeltochten. Kinderen en ouders kunnen ook lekker sportief bezig zijn tijdens verschillende sport- en spelactiviteiten. Ook worden er verschillende shows georganiseerd op de camping, zoals een playbackshow of een karaokeavond. Zwemmen doe je in het grote zwembad. Natuurlijk is er ook aan de kleintjes gedacht, voor hen is er een peuterbad. Veiligheid voorop: de beide zwembaden op de camping zijn afgezet met een hek. De omgeving van de Achterhoek is prima te ontdekken door de vele wandel- en fietspaden. In de omgeving rondom deze camping in Doetinchem zijn prachtige kastelen te bewonderen. Leuke steden zoals Arnhem en Apeldoorn zijn op rijafstand van deze camping.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging de wrange

De ligging van "de wrange" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.