Krounebierg

6
Vacanceselect.com logo

In het groene hart van Luxemburg ligt de kleinschalige 5-sterren Camping Krounebierg, een hele leuke camping voor gezinnen met kinderen, maar ook voor rustzoekers en wandelfanaten. Bovendien ligt de camping heel centraal in Luxemburg en is het daardoor een prima basis om het land te ontdekken! Lekker eropuit! 


Klein maar toch erg fijnCamping Krounebierg mag dan niet zo groot zijn, de faciliteiten zijn hier wel dik in orde. Er is een ondiep kinderbad op de camping zelf en direct naast het terrein is een overdekt zwembad (bij een verblijf van minimaal 2 nachten in het hoogseizoen heb je per dag gratis 2 uur aaneengesloten toegang). En laat er nou ook een wellnesscentrum in hetzelfde gebouw zitten met sauna's, whirlpool, hamam en een groot dakterras om heerlijk te relaxen! Als dat geen ontspanning is. In diverse vakanties organiseert het animatieteam leuke activiteiten als boogschieten, knutselen, bingo, speur- en wandeltochten en ga zo maar door. Laat je verrassen, want elke week is er weer een ander programma met een geheel nieuwe thema. En staat er nou even niets op het programma? Ga lekker naar de speeltuin, springen op het springkussen of organiseer zelf een basketbaltoernooi met de vakantieburen!

Ontdek Luxemburg!Door de centrale ligging in Luxemburg is Camping Krounebierg een geweldig startpunt om de hele omgeving eens te gaan verkennen. De camping ligt bij Mersch en ten westen van dit plaatsje ligt de Vallée de l'Eisch met een mooie wandelroute door het dal van de zeven kastelen. Over kastelen gesproken, die vind je in Luxemburg volop! In Clervaux staat een middeleeuws kasteel uit de 12e eeuw en in Vianden staat ook zo'n sprookjesachtig exemplaar. Misschien iets minder bekend, maar zeker een bezoek waard; Eternach. Het marktplein speelt nog steeds een centrale rol met de vele terrasjes en evenementen die er regelmatig georganiseerd worden. De omgeving rond Eternach wordt wel Petit Suisse (klein Zwitserland) genoemd. Door de vele rotsen, watervallen en bossen doet het aan Zwitserland denken. Prachtig!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging krounebierg

De ligging van "krounebierg" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.