Birkelt Village

6
Vacanceselect.com logo

Onder het wakend oog van de kasteelruïne van Larochette en omringd door beboste heuvels ligt Camping Birkelt op relatief korte afstand van huis en dus ideaal voor gezinnen met jonge kinderen! Het toeristische Larochette heeft een gezellig marktplein, terrasjes en winkeltjes. Met de auto ben je zo in prachtige plaatsen als Luxemburg, Trier of Echternach, zeker een bezoekje tijdens de vakantie waard. Camping Birkelt biedt uitstekende faciliteiten voor een geslaagde vakantie en die horen bij een 5-sterren camping. Naast veel waterplezier, sportieve activiteiten en speelzones voor overdag, is er ook voor de oudere jeugd een disco en een populaire speelhal.Een heerlijk waterpark voor alle leeftijdenHet waterpark op camping Birkelt bestaat uit een nieuwe buitenzwembad met zachte bodem van 450m2, een kinderzwembad met glijbaan en een overdekt zwembad. Het verwarmde zwembad kan worden overdekt door middel van een schuifdak, op de mooie dagen is het dak van het zwembad open, zodat de zon heerlijk op het zwembad staat en op de minder zonnige dagen is er toch de mogelijkheid om heerlijk te zwemmen. Maar er is meer. Zo kan je heerlijk vertoeven in de sauna, is er een minigolf, een inline-skatebaan, een multisportterrein, tafeltenniszaal, tennisbanen, speeltuinen, waaronder ook een indoor en kun je paardrijden (op aanvraag). Het animatieteam organiseert allerlei activiteiten, zoals shows, musicals, sporttoernooien en een kinderdisco. Aan de inwendige mens is uiteraard ook gedacht. Het restaurant serveert diverse specialiteiten en tijdens een dagje waterpret kun je je dorst lessen bij de pool bar. Liever bij de accommodatie eten? Haal de gerechten af en sluit de dag af met een heerlijk ijsje. Kortom de ideale camping voor het hele gezin.Outdoor in het MullerthalIn de omgeving kun je rotsklimmen in Klein-Zwitserland, kanoën, vissen, mountainbiken en wandelen in de ongerepte natuur. De Mullerthal-tour, die je bij de camping kunt beginnen, is een must voor wandelliefhebbers!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging birkelt village

De ligging van "birkelt village" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.