Cikat

6
Vacanceselect.com logo

Zwemmen in de zee of in het gigantische zwembad? Terwijl de kinderen in het kinderzwembad spelen, trek je een baantje in het grote bad of ga je rustig op een van de makkelijke ligstoelen liggen. De rots- en kiezelstranden zijn uitmuntend en er is zelfs een klein zandstrandje wat verderop. De kust is hier waarschijnlijk wel de mooiste van Kroatië en het klimaat is supergezond met vele bomen. De familiecamping is zeer geschikt voor gezinnen met zowel jonge als al wat oudere kinderen. Natuurlijk door het superlatieve zwemparadijs, maar ook door de uitgebreide kinderanimatie en de kinderspeeltuin. De camping bereikt u gemakkelijk via de veerboot tussen Brestova op het vaste land en Porozina op het eiland Cres en dan nog een stuk rijden naar het schiereiland Losinj. Ga lekker slenteren langs de haven van Mali Lošinj. 


Acquapark Čikat Op de camping is het Aquapark op een terrein van meer dan 6000 m2 de grote blikvanger. Maar liefst vijf zwembaden gevuld met zeewater, waarvan twee zwembaden met elkaar in verbinding staan en twee kinderbaden. Voor de jongsten zijn er tal van speelattributen. Naast de zwembaden staat een gezonde snackbar en een bar met terras. Ook bevindt zich hier een fitness. Welk zwembad kies je? Het grote zwembad, lekker diep, voor echte waterratten of toch een van de drie recreatiebaden. Zo veel water, wat een genot! De kinderen kiezen voor de kinderzwembaden die heel ondiep zijn of toch de waterglijbaan er tussenin. De durfals gaan natuurlijk van de waterglijbaan van maar liefst 110 meter lang!

Veel faciliteitenDe gemoderniseerde camping heeft van alles te bieden aan sport en spel faciliteiten. Tennis je graag of wil je stukje fietsen. Dat kan allemaal. De kinderen gaan uit hun bol in het family Funpark Pepe onder professionele begeleiding. Terwijl je weer eens een potje tafeltennist of een stevig potje gaat beachvolleyballen. Na al dat energieverbruik wil je natuurlijk wat eten. Daarvoor ga je naar de minimarkt. En in de restaurants kun je hier goed eten.

Water- en strandplezierOp het strand dicht bij de camping zijn diverse watersporten te beoefenen en is er een duikschool. Zo kun je kanovaren of windsurfen. Je kunt windsurf spullen huren en ook lessen nemen. Wat verderop zit je zomaar op een jetski of ben je aan het waterskien. De duikschool zit hier niet voor niets. Wat een fantastische onderwater wereld tref je hier aan. Echt een aanrader.

Natuur eiland RabLosinj en vooral rond Mali Lošinj zijn heel veel bossen. Hierdoor is er hier een gezond micro klimaat dat optimaal is voor mensen die aandoeningen aan de luchtwegen hebben en natuurlijk aan iedereen een uitstekende luchtkwaliteit biedt. Geniet hier van de rust, de natuur, de bijzondere kust. Maak eens een excursie naar de kleine eilandjes voor de kust. Er zijn excursies waar op fotomomenten van dolfijnen wordt 'gejaagd'. Natuurlijk laten de dolfijenen zich niet altijd zien, maar dit mag de pret niet drukken om in dit bevoorrechte stuk natuur rond te dobberen. Indien je het wat verder zoekt maak dan een uitstapje naar het eiland Rab. Weer een heel ander eiland in de schitterende Kvarner archipel. De schone zee, de kust en de Mediterrane vegetatie, maken je vakantie hier tot een feest.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging cikat

De ligging van "cikat" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.