Ježevac Premium Resort

6
Vacanceselect.com logo

Dit Premium camping Resort is de ideale keus voor een actieve familievakantie aan zee. Ervaar magische ontspanning op een van de beste stranden met het Val-kwaliteitslabel, de Val Lungomare Family- en Val Veja Family-stranden. 


Superligging
Geniet op deze bijzondere stranden. Huur een kajak of een SUP. De ligging is ooksuperb. Je woont hier op slechts 5 minuten wandelen van het historische centrum van de stad Krk. De pittoreske promenade nodigt je uit. Geniet van het strand voor gezinnen of van het strand voor volwassenen, met een betoverend uitzicht op de Kvarner eilanden.

Faciliteiten en animatie
Zwemmen in de zee of in de zwembaden? Doe het gewoon allemaal! Terwijl de kinderen het avontuur opzoeken, geniet je in het verkoelende water. De vele recreatiemogelijkheden en amusementsprogramma's voor alle leeftijden nodigen uit tot actie. De Sport en recreatie animatieprogramma's lopen van juni tot eind september Zo is er het Super Maro programma voor kinderen met goed uitgeruste kinderspeelkamers en speelvelden. De Teen lounge - parentsfree oase voor tieners is een hit. Ook het sport- en recreatiegebied met multipurpose sportveld en volleybal is klaar voor actie. Maak gebruik van de vele campingvoorzieningen die binnen handbereik zijn - variërend van een bar en bistro met een aantrekkelijk podium voor avondevenementen, de kinderclub en een speeltuin voor kinderen, tot massage's in de openlucht.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging ježevac premium resort

De ligging van "ježevac premium resort" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.