Baška Beach Resort

6
Vacanceselect.com logo

Baška Beach Camping Resort (ex Zablaće) is aan het prachtige Vela Plaža strand gelegen, omgeven door de adembenemende natuur van Baška. De turquoise zee, aan de voet van de schilderachtige heuvels van Baška intrigeert. 


Supergelegen uitstekend resort
Je wordt welhaast betoverd door het schitterende uitzicht op de zee en het kleine rotsachtige eiland Prvić. Talrijke vakantiemogelijkheden zijn er hier te vinden. Van met animatieprogramma's meedoen tot sportavonturen beleven. De zeil- en duikschool en diverse watersporten wachten op je. Voor culinaire specialiteiten ga je naar de plaatselijke restaurants. Gewoon genieten bij het zwembad/ kinderwaterpark of relaxen kan natuurlijk ook.

Baska op het eiland Krk
Op de zuidpunt van het eiland Krk, ligt deze leuke plaats. Vanaf de heuvels rijdt je een stuk naar beneden tot je op zeeniveau bent. Baska is dan ook in een prachtige baai gelegen omringd door hoge bergen. Langs de belangrijkste baai van 1.8 km lang vind je het grote strand/Vela Plaza. Dit strand is van witte kiezelstenen en met zanderige zeebodem. De verborgen stranden van Vela Luka en Mala Luka, maar evenals de meer dan 30 kleinere stranden die veelal ook alleen via wandel- en bergpaden of per taxiboot bereikbaar zijn, zijn het ontdekken meer dan waard. Voor het echte Robinson Crusoe gevoel bezoek je een van de ongerepte stranden op het rotsachtige onbewoonde eiland Prvić, op 800 m ten zuidoosten van het eiland Krk. Het geluid van de golven en het veelal verkoelende briesje vanaf zee zullen je vakantie hier nog aangenamer maken. Voor een excursie ga je naar Vrbnik, bekend van z'n spectaculaire ligging, hoog op een rots direct aan zee en de bijzondere Žlahtina witte wijn.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging baška beach resort

De ligging van "baška beach resort" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.