Terme Tuhelj

6
Vacanceselect.com logo

Dit is een Top locatie in het continentale deel van Kroatie.  Mooi gelegen in het westelijke deel van de regio Hrvatsko Zagorje, een streek met vele kastelen net ten noorden van Zagreb, de levendige hoofdstad van Kroatie. Veel comfort in hoogwaardige accommodaties in de natuur. Naast Terme Tuhelj ligt 5* camping Camp Vita en en het luxe 5* Glamping Village Terme Tuhelj is hier een afgescheiden onderdeel van. Kleinschalig Glamping village, maar dan wel volop luxe en extra zwembad!. Zo zijn er slechts zo'n 30 accommodaties in de glamping village. Ideaal voor een actieve vakantie in de mooie natuur. De sport en recreatieve faciliteiten, waaronder kinderspeelplaats en minigolf bieden samen met het animatie programma ook voldoende actiemogelijkheden... en de toegang tot de Terme Water Planet is inclusief!


Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging terme tuhelj

De ligging van "terme tuhelj" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.