Plitvice Holiday Resort

6
Vacanceselect.com logo

Ben jij op zoek naar een ideale combinatie tussen bezienswaardigheden, volop natuur, culturele schoonheid en mogelijkheden om lekker actief te zijn? Of zoek je een goede combinatie tussen het binnenland en de kust van Kroatië? Dan zit je perfect op Plitvice Holiday Resort in het bergachtige binnenland van Kroatië in de regio Kvarner-Lika, vlakbij de meren van Plitvice. Er heerst hier een microklimaat met aangename zonnige zomers en is mede hierdoor een heerlijke plek waar je liever nooit meer weggaat. 


De faciliteiten op Plitvice Holiday Resort Het resort verwelkomt al gasten sinds 1968 in allerlei soorten accommodaties. En natuurlijk zijn er volop faciliteiten voor jong en oud:
• Zwembad
• Restaurant
• Speeltuin
• Tafeltennis
• Strandvolleybal
• Outdoor cinema
• Avonturengolf

Mee met de tijdDe manier van reizen veranderd…en dat begrijpen ze hier. We willen graag bestemmingen die anders zijn, bestemmingen waar we helemaal opgaan in een beleving. Plitvice Holiday Resort is een plek waar geweldige natuur wordt gecombineerd met glamping en dus met moderne luxe. Net even dat beetje meer….

Die omgeving….wauw!De naam van het resort verraadt natuurlijk al dat Nationaal Park Plitvice Meren in de buurt ligt. Op 8 km van de camping vind je dit onwaarschijnlijk mooie merengebied. De blauw-groene kleur van de 16 meren is betoverend te noemen en op sommige plaatsen doen de dichte bossen en de natuur aan een oerwoud denken. Slenter over kilometerslange wandelpaden of vaar rond in een elektrisch bootje en geniet van deze waanzinnige omgeving! Zin in wat cultuur? Op kalksteen rotsen is het dorpje Rastoke ontstaan waar 3 watervallen samenkomen en waar de traditionele houten architectuur bijzonder is te noemen! Het stadje Dreznik is een belangrijk onderdeel geweest in de Kroatische geschiedenis en stamt uit de 11e eeuw. Delen van de stad worden in een herconstructie-project in volle glorie gerestaureerd. Het ligt op maar 6 km van het resort, dus makkelijk te bereiken! Tijd voor een dagje actie? Volop keuze! Wandelen, fietsen, vissen of paardrijden? Of toch liever iets spannenders zoals raften, ziplinen, paintballen, klimmen of een jeep safari?! Zoveel te doen en te zien….hier wil je niet meer weg!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging plitvice holiday resort

De ligging van "plitvice holiday resort" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.