Big Bear Plitvice Nature Resort

6
Vacanceselect.com logo

Altijd al naar de Plitvice-meren gewild en op weg naar de Kroatische kust? Maak een tussenstop op Camping Big Bear Plitvice Nature Resort! Deze camping ligt in het binnenland van Kroatië in de regio Kvarner-Lika, net voordat je Dalmatië in rijdt. Huur een fiets en fiets naar het Nationaal Park Plitvice-meren, is dat niet uniek? Met de auto om de meren heen naar de ingang rijden kan ook. Camping Big Bear is volop in ontwikkeling, je slaapt in prachtig nieuwe stacaravans en voor hongerige beren: het restaurant met streekgerechten is net geopend. Voordeel: je kunt hier ook voor één nacht terecht…boeken maar?


Faciliteiten op Camping Big Bear Plitvice Nature ResortOp de Big Bear werken warme gastvrije mensen die vol enthousiasme bezig zijn een geweldige camping van Big Bear te maken. Doordat de camping tegen het Nationaal Park Plitvice-meren ligt, zijn gasten die van stoere outdoorsporten houden, hier helemaal op hun plek. Bovenaan je lijstje staan ongetwijfeld de onwaarschijnlijk mooie meren, koop op tijd een kaartje want in de zomermaanden kan het druk zijn. Wil je je grenzen opzoeken? Blijf dan nog een paar dagen op de Big Bear en vlieg, vrij als een vogel, met de zip line boven de ruige bossen. Of peddel in een doorzichtige kajak (ja écht!) over de Gacka rivier en zie de bodem door het glasheldere water onder je voorbij schieten. En daarna? Dan heb je wel een van die smakelijke lokale specialiteiten verdient die ze in het campingrestaurant serveren. Absoluut mee naar huis nemen: de huisgemaakte kaas!

Omgeving Camping Big Bear Plitvice Nature ResortDe buitengewoon betoverende natuur van het Nationaal Park Plitvice-meren is uiteraard de grootste trekpleister hier. De sprookjesachtige diepblauwgroene kleur van het water dat via watervallen van meer naar meer stroomt, is niet te beschrijven. Op de oorspronkelijke bewoners van dit gebied, beren, wordt helaas nog steeds gejaagd. Daarom zijn vrijwilligers een berenopvangcentrum in Kuterevo gestart. Bekijk deze imposante dieren een keer van dichtbij. Voor een regenachtige dag is de prachtige grot van Grabovaca een goed idee (neem goede schoenen en een trui mee). Een verblijf op Camping Big Bear Plitvice Nature Resort tijdens je Kroatië-vakantie? Daar ben je voorlopig nog niet over uitgepraat!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging big bear plitvice nature resort

De ligging van "big bear plitvice nature resort" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.