Portosole

6
Vacanceselect.com logo

Camping Porto Sole ligt op een perfecte plek, direct aan zee en op loopafstand van het charmante plaatsje Vrsar. Met een schitterend uitzicht op zee en Vrsar, ben je direct in vakantiestemming. Een beschutte baai met een strand van wel een kilometer lang voor de deur. Verse vis eet je op iedere straathoek! En…in vijf minuten loop je vanaf de camping naar het oude plaatsje Vrsar. Via het strand, natuurlijk. Op en top vakantiegevoel!

Lekker zwemmenWordt het vandaag de zee of lekker rondspetteren in het zwembad? Het kan hier allebei. Voor de kleintjes een fijn apart kinderbad. Een pizzeria, verschillende bars, afhaalmaaltijden…blijf gerust nog even aan het zwembad liggen, je hoeft vanavond niet te koken.

Visje eten in RovinjCamping Porto Sole ligt centraal aan de kust van Istrië, een prima uitvalsbasis voor al je dagtochtjes. Rovinj is natuurlijk een must. Wandel helemaal rond het schiereiland en zoek een gezellig terras aan zee voor een uitgebreide lunch met de verse vangst uit zee! Landinwaarts vind je mooie historische plaatsjes zoals het vestingstadje Motuvun en kunstenaarsdorp Groznjan. Pastelkleurige gevels, bloeiende stokrozen en kleine boetiekjes met handgemaakte sieraden, hier blijf je rondkijken. Verder weg maar wel heel mooi: Venetië of de Plitvice meren. Naar Camping Porto Sole? Verheug je maar vast op een onvergetelijke vakantie!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging portosole

De ligging van "portosole" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.