Boutique Santa Marina

6
Vacanceselect.com logo

Op vijf sterren Boutique Camping Santa Marina geniet je op niveau van een fantastische vakantie. Deze familiecamping is dé vakantieplek voor het hele gezin om te genieten. Naast de verzorgde zwembaden met ligbedden, is er voor de sportievelingen de mogelijkheid tot het spelen van tafeltennis en beachvolleybal. Naar het strand ga je met de gratis shuttle bus die regelmatig rijdt. Je kunt ook een (elektrische) fiets huren of mee gaan met de toeristische trein. Om diverse heerlijkheden uit de streek te proeven, moet je natuurlijk op het terras van het restaurant zijn. 


Zwemplezier Geniet in het zwembad. Er is ook een klein kinderzwembad met attracties. De zwembaden zijn gevuld met zoet water. Op het strand kun je natuurlijk ook heerlijk zwemmen. Nog veel meer waterplezier beleef je in Aquacolors Water Park Porec of Acquapark Istralandia. Watersporten zijn in de omgeving mogelijk.

Comfortabele accommodatie Je woont in een comfortabele Glamping tent of een luxueuze stacaravan. De accommodaties op deze camping zijn heerlijk ruim en van alle gemakken voorzien. Er is centrale parkeergelegenheid.

Cultuur en natuurpracht Op ongeveer 12 km afstand van de camping vindt u het stadje Porec. Deze stad is het toeristische hart van Istrië. In Porec vind je vele Venetiaanse invloeden terug. Naast de prachtige huizen kun je ook kerken bezoeken. Voor een dagtocht ga je naar de stad Pula, op 66 km. Pula heeft het één op vijf na grootste Romeins amfitheater ter wereld en aan de waterkant en in het centrum is het goed toeven. Voor natuur ben je in het dichtbij Pula gelegen nationaal park Kamenjak aan het goede adres.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging boutique santa marina

De ligging van "boutique santa marina" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.