Lanterna

6
Vacanceselect.com logo

Lanterna is een grote en levendige 4-sterrencamping met een fantastisch zwemparadijs en uitstekende faciliteiten. De camping heeft een zonovergoten ligging aan de prachtige kust van Istrië. De idyllische ligging aan de Adriatische kust maakt het een kampeerparadijs in Kroatië. De camping ligt nabij de stad Porec en aan een prachtig kiezelstrand.

Kinderen kunnen springen, spetteren en spelen in het zwemparadijs door de ondiepe baden, de waterspeeltuin en glijbanen. Je kunt bij het zwembad genieten van de mediterrane zon of zwemmen in het azuurblauwe water aan het nabijgelegen strand.

De camping heeft ook tal van sportieve activiteiten zoals tennis, volleybal en basketbal. Gasten kunnen de hete middagzon vermijden tijdens een potje tafeltennis, tafelvoetbal of arcades in de speelhal. Als je tijdens je vakantie fit wilt blijven, neem dan een handdoek en een flesje water mee naar de fitnessruimte of ga hardlopen op het fitnessparcours. Daarnaast worden er ook fitnesslessen gegeven, waaronder aquarobics en yoga. Om te ontspannen kun je terecht bij het wellnesscentrum voor een massage of schoonheidsbehandeling!

De Kids Club heeft een vermakelijk programma vol met sport, wedstrijden, spelletjes en activiteiten voor jongeren. 'S Avonds kunnen gasten genieten van livemuziek en shows.

Alles voor een ontspannen verblijf is terug te vinden op deze camping. Je kunt dineren in het restaurant of maaltijden bestellen vanuit je accommodatie bij de pizzeria of het afhaalrestaurant. De supermarkt verkoopt lokale producten en dagelijkse benodigdheden, dus koken in je stacaravan wordt zo nog makkelijker. Zoete lekkernijen zijn verkrijgbaar bij de ijskraam en de bar serveert snelle hapjes en verfrissende drankjes.

Onze accommodaties zorgen ervoor dat al onze gasten een comfortabel, rustig verblijf hebbenen beschikken over handige voorzieningen. Onze stacaravans zijn voorzien van ruime leefruimtes, airconditioning en zonneterrassen. Voor een echte campingervaring, kies je voor een verblijf in een van onze goed uitgeruste bungalowtenten.

In de buurt van Camping Lanterna

Ga snorkelen in het helderblauwe water, vissen spotten en relaxen in de verkoelende zee. Door de prachtige kust vlak bij de camping, kun je veel tijd doorbrengen op het strand. De omgeving heeft verschillende watersportaanbieders die paddleboarden, kanoën op zee en nog veel meer aanbieden.

De spetterende badplaats Porec ligt ten zuiden van de camping en is zeker een dagtocht waard. Hier kun je nog meer mooie stranden bewonderen en door de pittoreske oude stad lopen. Aan de rand van de stad ligt Aquacolors, een enorm waterpark met sublieme glijbanen en attracties.

Het prachtige visstadje Rovinj is een idyllische kustplaats ten zuiden van Porec. Deze prachtige stad doet denken aan Dubrovnik en heeft een paar opmerkelijke attracties.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging lanterna

De ligging van "lanterna" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.