Skiper

6
Vacanceselect.com logo

Vakantiepark Skiper is een fantastisch resort met een vijf sterren hotel en een aantal appartementsgebouwen. U geniet hier van een prachtig uitzicht omdat het complex tegen een berg aan is gebouwd. In het hart van het resort liggen de twee mooie zwembaden, maar je kunt natuurlijk ook heerlijk luieren op de zonneplateaus direct aan zee. Je verblijft hier op een topfamiliepark van grote klasse. Ga gezellig een hapje eten in het restaurant bij het zwembad of bij het golfclubhuis. Vanaf het terras bij het zwembad heb je een adembenemend uitzicht over zee en de kustlijn, met de historische stad Piran als blikvanger. Op heldere dagen kijkt u tot ver in Italië en zo mogelijk tot de Alpen. Boek ook zo'n heerlijke gezinsvakantie bij Vacanceselect!

De voorzieningen van Vakantiepark SkiperOp dit resort is het goed toeven met de volgende voorzieningen:
· Schitterend buitenzwembad
· Uitstekende restaurants
· Wellness in naastgelegen hotel Adriatic

Voor kinderen is er:
· Speels kinderzwembad
· Animatie in naastgelegen hotel Adriatic
· Speeltuin

De faciliteiten van hotel Adriatic, zoals wellness en kinderanimatie, zijn beschikbaar tegen vergoeding. Het openluchtzwembad van het hotel is echter niet voor gasten van het vakantiepark, maar je geniet op het park zelf van een prachtig zwembad. Je beschikt over wifi in het restaurant van het resort.

Bezoek Istrië en geniet van de streek Umag en Slovenië!Boek Vakantiepark Skiper en ga op ontdekking vanuit deze mooie Kroatische regio. Het strand ligt voor de deur en is via vele treden naar beneden te bereiken. U kunt gemakkelijk voor een leuke stedentrip naar de cultuurstadVenetië met het wereldberoemde San Marco plein. Maak ook leuke excursies naar Slovenië, zoals Postonja met de wereldberoemde grotten of neem een kijkje in de binnenstad van Ljubljana. Het centrum van Umag ligt op 12 kilometer. Wat wil je nog meer? Fijne vakantie!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging skiper

De ligging van "skiper" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.