Val Saline

6
Vacanceselect.com logo

Op camping Val Saline geniet je van de fantastische ligging, direct aan zee. Deze familiecamping is dé vakantieplek voor het hele gezin want een scala aan faciliteiten maakt dat iedereen zich hier vermaakt. Naast een heerlijk verzorgd superlang strand met ligbedden en parasols, is er voor de sportievelingen de mogelijkheid tot het spelen van adventure golf, tafeltennis, voetbal en het gebruik van eenbasketbal/volleybalveld. Overdag en 's avonds worden er door het animatieteam vele activiteiten georganiseerd. Relaxen in de Wellness doe je door een massage te nemen en te genieten in de sauna. Om diverse heerlijkheden uit de streek te proeven, moet je natuurlijk op het terras van het restaurant zijn. Boek nu deze supervakantie.

Zwemplezier Geniet in het zwembad met een klein kinderzwembad nabij het strand. De zwembaden zijn gevuld met zeewater. Nieuw deze zomer is het spraypark speciaal voor jonge kinderen.

Kinderactiviteiten De kinderen vermaken zich in de kinderclub en er zijn diverse kinderspeelplaatsen. Het waterpark op zee is een eldorado om te ravotten. Doe verder mee aan de sportactiviteiten in het kader van het entertainment programma. 's Avonds kun je meedoen aan de mini disco, games of mini cabaret.

Comfortabele accommodatie Je woont in een comfortabele Glamping safaritent. Van alle gemakken voorzien en met ook volop ruimte rondom. Het campingdeel met glamping tenten waar je verblijft is verzorgd aangelegd.

Cultuur en natuurpracht Op ongeveer 7 km afstand van de camping vindt je het plaatsje Rovinj. De stad staat bekend als stad van de romantiek en kunsten. Doordat Rovinj meer dan 500 jaar deel uit heeft gemaakt van Venetiaanse Republiek, vindt je vele Venetiaanse invloeden terug in de stad. Naast de prachtige huizen kun je ook vele kloosters, musea en kerken bezoeken. Beklim bijvoorbeeld de bijzondere St. Eufemiakerk uit de achttiende eeuw, van waaruit je een prachtig uitzicht hebt over de hele stad en de archipel van Rovinj. Voor een dagtocht ga je naar de stad Pula, op 40 km. Pula heeft een op vijf na grootste Romeins amfitheater ter wereld aan de Riva en in het centrum is het goed toeven. Voor natuur ben je in het dichtbij Pula gelegen Kamenjak nationaal park aan het goede adres.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging val saline

De ligging van "val saline" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.