Vestar

6
Vacanceselect.com logo

Camping Vestar ligt direct aan een wonderschone baai, vlakbij de idyllische stad Rovinj. De baai is omgeven door een groen glooiend landschap en het strand loopt geleidelijk af, wat fijn is voor kinderen. Het enthousiaste animatieteam organiseert animatie voor kinderen van alle leeftijden en bovendien is Istrië het verkennen waard. Kom naar Kroatië en beleef een heerlijke vakantie vol activiteiten voor het hele gezin!


Actie en ontspanningWat ga je doen? Het professionele animatieteam bedenkt elke dag weer sportieve en creatieve activiteiten, de kinderen vermaken zich dus goed. En het zwembad ligt natuurlijk klaar voor een frisse duik of bubbelen in de jacuzzi. Het ondiepe kinderbad is veilig afgescheiden van het grote zwembad. Watersporters halen hier hun hart op. Ga zeker snorkelen of duiken om je te verwonderen over de sprookjesachtige onderwaterwereld. En na een dagje cultuur snuiven of een wandeling langs het verkoelende water, laat je je verwennen in het restaurant, dat is genieten!

Italiaanse invloeden in RovinjIn de omgeving van Camping Vestar zie je duidelijk Italiaanse en Venetiaanse invloeden. Rovinj gebouwd op een heuvel, loopt helemaal tot aan zee. De oude sfeervolle straatjes lopen als een doolhof door de oude stad en als je richting de haven en het Trg Maršala Tita plein wandelt, stuit je op gezellige barretjes en restaurantjes. Tussen Rovinj en de havenstad Pula vind je de Brioni eilanden. Op een van de Brioni eilanden had de Joegoslavische president Tito ooit een zomerresidentie. Beroemdheden zoals Elisabeth Taylor kwamen hier regelmatig op bezoek. De twee grote en tien kleinere eilandjes zijn inmiddels omgedoopt tot natuurpark. Maak eens een boottocht naar dit natuurwonder. Vakantievieren op Camping Vestar? Een ideale mix van ontspanning en activiteiten!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging vestar

De ligging van "vestar" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.