Polari

6
Vacanceselect.com logo

Wakker worden in je compleet ingerichte accommodatie op een fantastische locatie? Camping Polari ligt direct aan de azuurblauwe Adriatische zee van Kroatië. De ruime keuze activiteiten maken iedere dag tot een nieuw avontuur. Duiken, surfen, zwemmen of fietsen? Probeer alles uit! De camping ligt aan een prachtige baai met mooie rotspartijen en kiezels. Vanaf de camping leidt een fietspad je naar het pittoreske oude centrum van Rovinj. Na het fietstochtje plof je neer op een terras en geniet van een welverdiend ijsje of verkoelend drankje. Het goede leven in Kroatië!


Zwem- en speelplezier Omgeven door olijf- en pijnbomen worden kinderen hier fysiek en creatief uitgedaagd. Eindeloos spetteren in het zwembad en nieuwe vriendjes maken tijdens een creatieve workshop of in de miniclub. Op deze camping wordt iedere avond gedanst en gezongen! Camping Polari heeft fijne schaduwrijke plekken zowel op de camping als aan het strand. Het watersportcentrum aan de baai maakt allerlei spannende watersporten mogelijk. Trek gekregen na al het sporten? Laat je dan verwennen in één van de eetgelegenheden op Camping Polari.

De oude stad RovinjCamping Polari ligt dicht bij de oude stad Rovinj. Beklim de toren van St. Eufemia kerk, je hebt er een betoverend uitzicht op de stad en de Adriatische zee. Verdwaal in het oude stadscentrum met smalle kronkelstraatjes die hun weg vinden naar de ruige, rotsachtige baai en eindig op een gezellig terras met een ijskoud glas bier of wijn van de streek. Venetië heeft z'n sporen nagelaten in deze streek, steek zelf ook over naar deze fascinerende oude stad. Voor zon, zee, watersporten en een mooie omgeving ga je naar Camping Polari!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging polari

De ligging van "polari" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.