Brioni Sunny

6
Vacanceselect.com logo

Stel je voor…jij kijkt vanuit je strandstoel over zee naar de Brijuni eilanden en hoort de enthousiaste kreten van je kinderen die rollen en springen op de opblaasspeeltuin in zee. Intussen neemt je partner duikles en scheert je oudste lachend voorbij op waterski's, dit scenario kan zomaar werkelijkheid worden als je vakantie viert op Brioni Sunny Camping. Bovendien ligt Pula maar 8 kilometer verderop dus je hebt ook nog een fantastische stad binnen handbereik. Tel daar alle faciliteiten op de camping bij en je hebt een topvakantie aan de Istrische kust!


Faciliteiten op Brioni Sunny CampingOp Brioni vind je de meeste actie op het strand. Logisch als je bedenkt dat het hier gaat om een 1,5 kilometer lang rots- en kiezelstrand met kristal helder water, ideaal om te snorkelen of bij het duikcentrum je eerste les te nemen. Of huur een waterfiets of bootje voor een tochtje over zee met de kinderen. Ook in het à la carte restaurant profiteer je van een fantastisch uitzicht op zee als je tussen de geurende mediterrane bloemen geniet van een van die smakelijke Kroatische gerechten. Wil je het muziekfestival bij de camping eind juni en eind augustus niet missen? Informeer vooraf naar de data.

De omgeving van Brioni Sunny CampingHet kan niet anders of je wordt nieuwsgierig naar de Brijuni eilanden die je vanaf het strand van Brioni ziet liggen. Neem vanuit Fažana de boot om een kijkje te nemen op en rond de eilanden. Je kinderen willen vast mee als je vertelt dat je op de eilanden meer dan 200 pootafdrukken van dinosaurussen vindt…Je boft ook met Pula zo dichtbij. Ga naar een concert in het Romeinse amfitheater of ga 's avonds naar de haven voor de lichtshow waarbij de kranen van de grote scheepswerf worden verlicht. Verken het ondergrondse netwerk van gangen, slenter door de smalle straatjes en over de gezellige pleintjes in het oude stadscentrum. Ben je gek op visgerechten en de Italiaanse keuken. Dan is Pula de aangewezen stad om een van de lekkere eettentjes te proberen. Je komt nog tijd tekort tijdens je vakantie in Istrië!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging brioni sunny

De ligging van "brioni sunny" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.