Appartment Diamant

6
Vacanceselect.com logo

Het zeer verzorgde en luxe Valamar Diamant Residence ligt in het toeristenplaatsje Brulo. Je hoeft maar 15 minuten te lopen voordat je in het centrum van Porec in het mooie Istrië bent.


Veel overdekte faciliteiten! Als gast van Valamar Diamant Residence kunt u gebruik maken van de talrijke faciliteiten van het ernaast gelegen Valamar Diamant Hotel. Zo kunt u heerlijk ontspannen in de sauna, de Wellness- en fitnessruimte en een duik nemen in het overdekte zwembad, dat gevuld is met zoet water. In de sporthal van het hotel zijn 2 tennisbanen en een voetbal- en handbalveld aanwezig.

Ook veel buitenactiviteiten voor een heerlijke vakantie!Buiten op het terrein bevinden zich onder meer 16 tennisbanen en een openlucht zwembad (bij het Valamar Diamant hotel) met apart kinderbad. Op het nabij gelegen strand vindt u een beachvolleybalveld en de verhuur van surfboarden en motorboten.

OmgevingGelegen tussen de rivier de Mirna en het Limski fjord vindt u Porec. Het is één van de grootste toeristische centra in Istrië. U kunt rustig kijken naar de schepen in de jachthaven of, genieten van een verfrissend drankje op een van de gezellige terrasjes die Porec rijk is. Vacanceselect wenst u een fijne vakantie op Valamar Diamant Residence.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging appartment diamant

De ligging van "appartment diamant" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.