Zelena Laguna

6
Vacanceselect.com logo

Voorzien van vele faciliteiten en een heel scala aan sport- en speelfaciliteiten voor jong en oud. Uitgebreid animatieprogramma en een heerlijke recreatie zone aan het strand. Zelena Laguna staat garant voor een onvergetelijke vakantie!

ZwemplezierZwemmen in het zoet waterzwembad of toch in de zee? Eet tussendoor een hapje in één van de restaurants. Er zijn bovendien volop restaurants in Porec en omgeving. Als sportieveling hoef je je hier ook zeker niet te vervelen. Keuze genoeg. Zo kun je er tennissen, minigolfen en diverse watersporten beoefenen. Een van de meest toeristische zones die Istrië rijk is, biedt een rijk scala aan vrijetijdsactiviteiten. Op camping Zelena zwem je in het zoetwater zwembad. Vanaf het zwembad kijk je uit op zee en strand. In zee kun je natuurlijk ook goed zwemmen en snorkelen. De prachtige kust met eilanden ervoor is een landschap van ongekende schoonheid.

Koken of uiteten?Lekker eten doe je hier overal. Op en nabij de camping of in het centrum van Porec natuurlijk. Op de route naar het Lim fjord vindt je vele restaurants die zich in het bereiden van geroosterd varken gespecialiseerd hebben. Een portie 'Porchetta' is hier dan ook niet te versmaden. In het Limfjord kies je voor verse vis, die hier van topkwaliteit is. Vlees of vis, alleen van het allerbeste! Natuurlijk kun je ook zelf gaan kokkerellen. Zo biedt de grote supermarkt op de camping ook een grote keuze.

OmgevingIn de omgeving van Camping Zelena Laguna is van alles te beleven. Denk eens het prachtige amfitheater in Pula, heerlijk dineren op de gezellige boulevard van Porec of een bezoekje aan de bijzondere kalksteengrotten van Baredine. Nieuwe waterparadijzen zijn Aquacolors nabij Zelena Laguna en Istralandia nabij Novigrad. Wandel in de binnenstad van Rovinj omringd door de zee en laat je imponeren door de architectonische schoonheid. Vanaf Zelena zelf kun je met de toeristentrein of per fiets, lopen kan natuurlijk ook, naar het centrum van Pore? op 5 km via de lungomare.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging zelena laguna

De ligging van "zelena laguna" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.