Boutique Camp Materada Beach

6
Vacanceselect.com logo

Geweldige ligging direct aan zee en dat uitzicht! Boutique Camp Materada Beach is een klein maar fijne camping met luxe accommodaties. Pal aan het strand met twee zwembaden waarvan één met een prachtig panorama over zee. Boutique Camp Materada Beach ligt op een unieke plek in Porec. In zo'n 20 minuutjes loop je naar hartje centrum van deze levendige toeristenplaats. Met restaurants en terrasjes. Het bruist in Porec. 's Avonds nog even flaneren door het historische centrum en via de 'lungomare' weer terug. En Materada Beach is ook nog eens een prima uitvalsbasis om Kroatië te verkennen!


WaterplezierMaterada Beach heeft twee prachtige zwembaden. Vanuit één zwembad kijk je uit over de azuurblauwe zee. En in één zwembad is een groot kindergedeelte om uitgebreid te spelen, spetteren, dobberen en poedelen. Op de verzorgde terrassen rondom de zwembaden staan ligbedden voor je klaar. Lekker ontspannen. En in de baai ga je natuurlijk het water op. Kanoën, waterfietsen of racen op een bananenboot. Of huur een keer een fiets op de camping, een prima manier om de buurt eens goed te bekijken.

Wat gaan we doen?Porec ligt tussen de rivier de Mirna en het Limski fjord. Porec is één van de grootste toeristische centra in Istrië. Indrukwekkende boten in de jachthaven en gezellige terrasjes voor een verfrissend drankje. Eropuit? Een paar aanraders: het Nationaal Park Brijuni (14 eilandjes voor de kust), de grotten van Baredine (met diepe meren), het amfitheater in Pula en het oude centrum van Rovinj. En op de Materada Beach zelf? Wacht tot de zon ondergaat. Sensationeel! Goed idee zo'n vakantie in Istrië!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging boutique camp materada beach

De ligging van "boutique camp materada beach" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.