Aminess Maravea Camping Resort

6
Vacanceselect.com logo

Aan de idyllische kust van Istrië vind je viersterrencamping Aminess Maravea. Deze grote camping is perfect voor een campingvakantie in Kroatië en is gelegen ten noorden van Novigrad aan de blauwe wateren van de Adriatische Zee. Dit ruime en rustige resort zorgt ervoor dat je kunt genieten van een zonovergoten verblijf midden in de natuur.

Geniet van de zon op het prachtige nabijgelegen strand, waarna je kunt afkoelen in één van de mooiste kustwateren van Europa. Op de camping kun je relaxen bij een van de twee zwembaden. Kies tussen het infinity zwembad (300 m²) met zeewater en een prachtig uitzicht of het zwembad (602 m²) inclusief kinderbad.

Op de camping is een grote variatie aan activiteiten voor de actievelingen. Geniet samen met de hele familie van het zwembad. Hier kan je meedoen met verschillende aqua-aerobics en aqua-Zumba-lessen. Voor de sportliefhebbers is er beachvolleybal, tafeltennis, minigolf, badminton, strandvoetbal, voetbal, tennis en waterpolo aanwezig.

Bij de kidsclub worden kinderen met open armen ontvangen. Het animatieteam organiseert hier een programma met leuke activiteiten, spelletjes, toernooien en shows. De kinderen kunnen ook lekker springen op de trampoline of gaan klauteren in de speeltuin.

Op het campingterrein zijn verschillende mogelijkheden om te dineren. Restaurant Loop is hier een perfect voorbeeld van. Dit is een restaurant en winkel met een grote open keuken. Hierdoor kan je exact zien hoe jouw lokale gerecht vers bereid wordt. In het restaurant kan je tevens terecht voor snacks, ambachtelijke bieren, Istrische wijnen en andere delicatessen.

Op het strand vind je restaurant Capa, waar je traditioneel à-la-carte kunt dineren. Lounge Bar One Second is ook een echte aanrader. Hier kun je genieten van een selectie aan cocktails, tapas, fruit en sandwiches.

Onze selectie aan mooie tenten bieden je een ruime woonruimte en goede voorzieningen. Deze tenten zijn de perfecte accommodatie voor een campingvakantie. Het rustieke, maar ook comfortabele interieur geeft je het gevoel dat je midden in de natuur op vakantie bent.

In de omgeving van Aminess Maravea Camping Resort

Het pittoreske en rustieke visserstadje Novigrad ligt op slechts 4 km afstand. Hier kun je langs de charmante stadsmuren lopen en de Kroatische cultuur ervaren. Een aantal aanraders om te bezoeken zijn de St. Pelagio, St. Maxim's Parish klokkentoren en het Lapidarium museum.

Een verblijf op Camping Aminess Maravea is een vakantie in Kroatië aan de prachtige Adriatische kust. Vanuit hier kun je Istrië en de prachtige kustlijn ontdekken.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging aminess maravea camping resort

De ligging van "aminess maravea camping resort" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.