Marina Resort

6
Vacanceselect.com logo

Op een klein, groen schiereiland aan de Kroatische kust ligt Marina Camping Resort, dus waar je ook staat, de zee is nooit ver! En het helderblauwe water is uitermate geschikt voor snorkelen en duiken, dus vergeet je snorkelset niet of reserveer alvast een duikcursus! 


Overal waterAls je op een schiereiland zit heb je natuurlijk heel veel water om je heen. Op verschillende plekken vind je kiezelstrandjes. Ga je zonnen of duik je met je snorkelset het azuurblauwe water in? En heb je dat zwembad al gezien? Wat een uitzicht en het lijkt wel zo in zee over te lopen. Settel jezelf op en tuur over zee. Als je goed kijkt zie je het eiland Cres in de verte liggen. Voor een dagje luieren zit je hier wel goed. En de kinderen? Die spetteren rond in het aparte kinderbad. En hebben ze de speeltuin eenmaal ontdekt, dan zie je ze voorlopig niet meer terug!

OnderwaterwereldAls je de onderwaterwereld hebt ontdekt, ben je verkocht. Aan de kust zijn diverse duikplekken te vinden. In 1914 zonk bij Cres koopvaardijschip Lina. De ervaren duiker kan er naartoe. Rond het wrak vind je talloze vissen en plantensoorten. Geen duikervaring? Geen probleem, je kunt het hier ook leren!

Lekker op stapOp een uurtje rijden van de camping ligt natuurpark Ucka. Trek je wandelschoenen aan en laat je overdonderen door de ongerepte natuur, prachtige rotspartijen, bergtoppen, kleine dorpjes, zeldzame flora en fauna en indrukwekkende panorama's. De bergtop Vojak is ook met de auto te bereiken en er staat een stenen uitkijktoren met telescopen. Zin in gezelligheid? Rabac is op en top toeristisch en er is dan ook van alles te doen. Ga lekker eten of zonnen op een levendig strandje. Op slechts een paar minuten van Rabac ligt Labin en hier lijkt de tijd stil te hebben gestaan.Hier kom je cultuur snuiven, musea bezoeken, prachtige architectuur bewonderen, wijn en olijfolie proeven, en heerlijk rondneuzen in de kleine boetiekjes en kunstgalerijen. Er is ook een museum over Labin's verleden als mijnplaatsje, waar je alles te weten komt over het leven dat de mijnwerkers er vroeger hadden. Je kunt ook een deel van de oude mijntunnels bezoeken. Spannend!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging marina resort

De ligging van "marina resort" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.