Bi Village

6
Vacanceselect.com logo

Een grote camping die toch heel intiem en sfeervol aanvoelt, helemaal goed! Houd je van de faciliteiten van een grote camping, maar heb je het liever wat intiemer? Camping Bi Village is 'the best of both worlds': sfeervol en toch is er ontzettend veel te doen. Je merkt op Camping Bi Village eigenlijk nauwelijks dat de camping zo groot is, maar je profiteert er wel van de voordelen van een grote camping. Lekker ruime plekken, overal prachtige bloeiende oleanders, tal van watersporten, wel drie zwembaden én leuke restaurants om uit te kiezen. 


Helemaal topVerschillende sportmogelijkheden, een prima restaurant, een uitgebreid animatieprogramma, 3 zwembaden… Je hebt het hier echt voor elkaar. De kinderen leven zich lekker uit in de zwembaden, eentje met glijbaan en alle drie mét kindergedeelte. En aan het strand kun je kiezen of je gaat windsurfen, duiken of een waterscooter, jetski's of een bananenboot huurt.

AmfitheaterJe logeert hier in Fazana, waar je op de boot stapt naar de Briioni eilanden, wist je dat er meer dan 200 afdrukken van dinosauruspoten zijn te vinden en je een safaripark kan bezoeken? Ook Pula is prima te bereiken, het amfitheater hier móet je gezien hebben. Ga je graag georganiseerd op stap, dan kun je bij Camping Bi Village excursies boeken naar de Brioni eilanden of Venetië. Of ga lekker zelf op pad met een warm briesje door je haren op een gehuurde scooter…..Een vakantie in Istrië? Prima idee!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging bi village

De ligging van "bi village" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.