Pineta

6
Vacanceselect.com logo

Zoek niet verder als je op zoek bent naar een gezellige familiecamping in het noorden van Kroatië aan de kust van Istrië. Ontspannen vakantie gegarandeerd! Want heerlijk relaxen, dat kún je op Camping Pineta. Je voelt je op Camping Pineta zeker thuis als je van een eenvoudige vakantie zonder poespas houdt. Op Pineta vind je een zone met kampeerplekken voor passanten, een grote zone met vaste staanplaatsen, waar je doorheen rijdt voordat je in de gecombineerde zone met huurstacaravans en passantenplekken komt. In deze zone is een mooie plaats voor je gereserveerd. Je auto parkeer je op de centrale parkeerplaats, die exclusief bestemd is voor de zone met huurstacaravans. Voor een fris drankje of een lekkere Kroatische specialiteit hoef je de camping niet af vanwege een campingrestaurant en de bar. In de ochtend haal je je knapperige broodjes en je dagelijkse boodschappen kun in de minimarkt. Het strand is lekker breed en een mix van ligweides, zonneplateaus, kiezel en rotsen. De Brijuni eilanden liggen voor de kust, niet alleen een mooi uitzicht maar ook praktisch omdat ze de wind temperen. Er zijn geen speciale voorzieningen aan het strand, hier is het vooral simpel genieten van het heldere water. Via een promenade langs het strand wandel je zo naar het dorpje Fažana. Laat je hier aangenaam verrassen in één van de vele restaurantjes aan de haven. Wat is Kroatië toch prachtig!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging pineta

De ligging van "pineta" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.