Mon Perin

6
Vacanceselect.com logo

Camping Mon Perin ligt op een eersteklas plek pal aan de helder turquoiseblauwe zee tussen Pula en Rovinj in Istrië. Bekend vanwege de mooiste zonsondergangen aan het 9 kilometer lange kiezelstrand, geen wonder dat de restaurants van Camping Mon Perin aan zee liggen! Met het treintje van de camping rijd je langs het strand naar de Colone zone op de camping. Of pak het treintje naar het middeleeuwse stadje Bale. Bij Bale zijn sporen van dinosaurussen gevonden, vandaar dus het zwembad op Mon Perin in dino-vorm. Dit wordt een strandvakantie met een bijzonder randje! 


Faciliteiten op Camping Mon PerinIn de baaien, aan het strand, vind je alle actie. De opblaasglijbaan en trampoline in zee zijn beslist favoriet bij kinderen. Leer duiken of zumbadansen en huur een zeilboot. Eet mediterrane gerechten in de restaurants aan zee, swing op de beachparty of pik een filmpje in de openluchtbioscoop met het scherm boven zee. En wat dacht je van het toffe dino-zwembad en de waterspeeltuin? En verken de kust per stalen ros of huur een echt paard bij de Albachiara Ranch. Spierpijn? Neem een massage. Top!

IstriëOmdat op Camping Mon Perin genoeg te beleven valt, zou je bijna vergeten dit prachtige gedeelte van Kroatië verder te bekijken. Ga bijvoorbeeld naar Pula met het mooie Romeinse amfitheater en 's avonds de lichtshow bij de kranen op de scheepswerf. Ook het authentieke Rovinj ligt niet ver van Mon Perin. Dwaal door de autovrije oude straatjes van het oude centrum, shop je souvenirs en stop af en toe voor een ijsje of drankje op het terras van een gezellige eettentje. Of steek met een excursieboot vanuit Fažana over naar de Brijuni eilanden en tel wie de meeste afdrukken van dinosauruspoten vindt. Dinosaurussen, Romeinen en nu jij naar Istrië!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging mon perin

De ligging van "mon perin" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.