Falkensteiner Premium Zadar

6
Vacanceselect.com logo

Falkensteiner Premium Camping Zadar ligt én direct aan zee én vlak bij Zadar, twee vliegen in één klap dus. Zowel aan het zand/kiezelstrand als in het bruisende Zadar en de regio Dalmatië valt veel te zien en te beleven, Kroatië zal je verrassen! Premium Camping Zadar is echt een camping voor gezinnen die van afwisseling houden. Wat dacht je van een mix van dagen op het strand, in de stad, op eilanden, in bergen of watervallen? En ja natuurlijk kun je ook een luie dag bij het zwembad inplannen. Vakantie!


Faciliteiten op Premium Camping ZadarEen fijn zwembad en een apart kinderbad staan garant voor úren waterpret. Door de gunstige ligging is een duik in de Adriatische Zee of een middag waterskiën ook een optie. En heb je al eens gesurft of op een bananenboot gezeten? Doen! Kleintjes vanaf 3 jaar worden onder de hoede genomen in de Falky-land miniclub en voor tieners zijn de sporttoernooien een goede manier om vakantievrienden te ontmoeten. Zelf houd je je conditie op peil op de tennisbaan of met fitness. En 's avonds? Gezellig samen met het hele gezin genieten van de smakelijke gerechten in het campingrestaurant!

Zadar en DalmatiëHandig: huur een fiets voor je bezoekjes aan Zadar. Het oude centrum op het schiereiland bereik je via de voetgangersbrug. Begin je dag hier met een geurig kopje koffie op het bekende Narodni Trg plein. Schiet daarna een paar mooie foto's in de Sint Anastasia kathedraal, bij de overblijfselen van het Forum Romanum en in de Donata kerk. Daarna uitgebreid lunchen (vis!) en naar het zeeorgel, een kunstwerk aan de boulevard dat door de golfen van de zee muziek maakt. Blijf je tot 's avonds, dan is hier op de boulevard, het kunstwerk 'Groeten aan de zon' heel bijzonder. Overdag zijn de tegels opgeladen door de zon en 's avonds geven ze licht als een discovloer! Of maak vanuit Zadar een bootexcursie naar de Kornati eilanden, Robinson Crusoe gevoel…Nog een paar actieve en spannende tips: raften op de Zrmanja rivier, met helm, lamp en overall op onderzoek door de Modric grotten en hiken in het Paklenica Park door het ruige Velebit gebergte. Bereid je maar voor op een avontuurlijke vakantie op Camping Zadar!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging falkensteiner premium zadar

De ligging van "falkensteiner premium zadar" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.