Zaton

6
Vacanceselect.com logo

Zaton Holiday Resort is een toppark, direct aan de kust van Dalmatië. Het Adriatische strand ligt hier aan je voeten. Het privéstrand loopt langzaam af naar zee dus perfect voor de kinderen! Allerlei sporten en activiteiten op zee zorgen voor een onvergetelijke vakantie. Zaton wordt bovendien omringd door prachtige natuur; onbewoonde eilanden, watervallen en schilderachtige baaitjes. Op Zaton Holiday Resort vind je alle ingrediënten voor een fijne strandvakantie.


Zwemmen en veel meerRoetsj nog een keertje van de glijbaan of duik weer in het zoetwaterbad! Maar er is meer te doen. Voor jong en oud staan er te gekke activiteiten op het programma. Met het enthousiaste animatieteam valt iedere dag wel iets nieuws te beleven. Moedig je kinderen aan tijdens de Karaoke avond of doe zelf eens een poging. Oudere tieners zijn ongetwijfeld enthousiast over de discotheek. Sportievelingen kunnen hun hart ophalen op en in het water of te paard op avontuur gaan. Maar…lekker een boek lezen bij het zwembad kan natuurlijk ook!

EropuitGa in ieder geval naar de oude kroningsstad Nin op 2 km van Zaton. En verwonder je over de schoonheid van het Nationaal Park Kornatie. Deze archipel in de Adriatische zee bestaat uit 140 kleine en grotere onbewoonde eilanden en een bootexcursie is een onvergetelijke ervaring. Zadar is een prachtige stad, met een rijke geschiedenis. Behalve mooie gebouwen zoals bijvoorbeeld de Sint Donatuskerk nog een tip: het zeeorgel aan de boulevard. De golven van de zee veranderen de tonen en de melodie. En voor de shoppers: aan de winkelstraat Siroka Ulica lijkt geen einde te komen. Je kunt hier letterlijk shoppen tot je een ons weegt!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging zaton

De ligging van "zaton" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.