Olivia Green Camping

6
Vacanceselect.com logo

Dit eco-luxe camping resort is de perfecte stek voor een ontspannen vakantie. Hier voel je je waarachtig verbonden met de natuur. Een zwembad en een goede nieuwe infrastructuur wachten je op. Gelegen in het hart van Dalmatie en omgeven door een prachtig landschap. Het resort is tegen een lichte helling met een zuid-west uitzicht aangebouwd. Het centrum van Tisno is op slechts 2,5 km afstand. Naast heerlijke luxe, schitterende natuur kies je hier ook voor duurzaamheid. Zo zijn er groene technologieen, zoals schone energie van zonnepanelen, hoogwaardige water zuivering system en selectieve afval recycling. En de duurzaamheid missie stopt hiermee niet. Door organisch afval te composteren, eco vriendelijk schoonmaak middelen en locaal geproduceeerd voedsel streef je hier naar het achterlaten van een minimale ecologische voetafdruk tijdens je vakantie.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging olivia green camping

De ligging van "olivia green camping" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.